Everyday Big Brotherin Yksi Pääsponsoreista

Home  ›  Blogi  ›  Everyday Big Brotherin Yksi Pääsponsoreista
Everyday Big Brotherin Yksi Pääsponsoreista

Vuotuinen Big Brother on taas täällä ja tällä kertaa yksi ohjelman pääsponsoreista on pikaluottoja tarjoava Everyday.fi. Tämän kunniaksi Everyday on myös korottanut lainasummiaan merkittävästi.

Aikaisemmin palvelun kautta oli mahdollista saada pikalainaa ainoastaan 300 Euroa, nyt mahdollisuus on jopa 1000 Euron lainaan. Myös lainaehdot ovat parantuneet huomattavasti.

Big Brotherin suosio on vuosien saatossa laskenut hieman, mutta se on edelleen hyvin suosittu mainontakanava. Onkin mielenkiintoista nähdä että miten Everydayn mainoskampanja BB:n kautta onnistuu

Everyday.fi

Everydayn kautta voit nostaa haluamasi summia tilillesi valitsemasi luottorajan puitteissa. Luottoraja voi olla jopa 1000 Euroa ja et joudu maksamaan minkäänlaista kuukausi tai vuosimaksua tästä.

Summien nostaminen tilille onnistuu kätevästi joko tekstiviestillä tai netistä. Sopimuksen tekeminen ei maksa mitään, eli maksat ainoastaan silloin kun käytät luottoasi.

Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja voit valita joko paperisen laskun, tai vaihtoehtoisesti saat laskun suoraan sähköpostiisi. Maksuaikaa sinulla on keskimäärin 45 päivää ja osamaksuominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse maksaa koko luottoa kerralla, vaan voit suorittaa ainoastaan minimilyhennyksen.

Everydaylainojen korot ovat myös erittäin kilpailukykyisiä, jos niitä verrataan muiden pikaluottoja tarjoavien palveluiden vastaaviin. Esimerkiksi 100 Euron lainan 3 kk:n maksuajalla takaisin maksettava summa on 123 Euroa.

Everyday on kuin luottokortti kännykässäsi!

==> Tutustu Everyday Palveluun Tästä <==

Faktoja

  • Lainaa saat, jos olet 18-75 vuotias Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Everyday tarjoaa kaikki lainat ilman vakuuksia.
  • Lainasopimuksen teet kätevästi netissä ja tämän jälkeen luotto on vapaasti käytettävissäsi. Sopimuksen teko kestää muutaman minuutin.
  • Todellinen vuosikorko esim. 500 Euron lainalle on 203,13 %
  • Luottoraja on 300-1000 Euroa ja yhden kerran miniminosto on 20 Euroa.
  • Luottoa voit nostaa milloin haluat oman luottorajasi puitteissa.
  • Everyday on turvallinen palvelu. Sillä on käytössään samanlainen tunnistautuminen kuin kaikille pankeilla Suomessa.

==> Tutustu Everyday Palveluun Tästä <==

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.