Lainaa Ilman Vakuuksia Netistä

Home  ›  Kulutusluotot  ›  Lainaa Ilman Vakuuksia Netistä
Lainaa Ilman Vakuuksia Netistä

Netistä on mahdollista hakea tänä päivänä vakuudetonta lainaa monesta eri paikasta. Useat yritykset tarjoavat lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 € asti.

Ennen lainanhakua on kuitenkin syytä muistaa muutama tärkeä asia. Listasimme alle asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lopullista päätöstä.

Kilpailuta kulutusluotto

Markkinoilla on nykyään monta yritystä, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä vaihtoehtoja verrattuna perinteisiin pankkeihin. Voit siis saada näiltä yrityksiltä pikalainoja lähes yhtä edullisesti kuin omasta pankistasi, mutta huomattavasti nopeammin.

Jos olet suuremman lainan tarpeessa, niin helpoiten löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon kilpailuttamalla lainat joko Freedom rahoituksen tai Etua.fi palveluiden kautta. Näiden palveluiden kautta saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta, joista voit sitten valita parhaiten sinulle sopivan.

Jos taas pienempi laina riittää, niin siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan sivustomme pikavippivertailuun.

Mitä suurempi laina, sitä pienemmät korot

Mitä pienempi laina, sitä suuremmat korot. Pienempien lainojen tai vippien vuosikorot saattavat nousta jopa 700 % tasolle. Periaatteessa kannattaa siis ottaa isompi laina kerralla, niin kulut ovat suhteessa huomattavasti pienemmät. Myös laina-aikaa kannattaa harkita tarkoin. Jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan nopeasti takaisin, niin tämä kannattaa ehdottomasti myös tehdä. Pidempi laina-aika tulee aina huomattavasti kalliimmaksi.

Arvioi todellinen tarpeesi tarkkaan

Vaikka suurempi laina on usein suhteessa edullisempi kuin pieni laina, niin se ei tietenkään tarkoita sitä, että kannattaa suoraan lähteä hakemaan älyttömiä lainasummia. Tee siis huolellinen arvio siitä, kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Vaihtoehtoja löytyy paljon ja lainaa kannattaa hakea juuri sen suuruinen summa, kun sillä hetkellä on tarpeen.

Lainan todellinen vuosikorko

Ehkä tärkein asia, mihin kannattaa kiinnittää huomiota lainaa hakiessa, on sen todellinen vuosikorko.Todellinen vuosikorko on tarkoittaa lainan kaikkien kulujen laskemista yhteen, josta asiakas saa todellisen kuvan lainan hinnasta.  Muista siis kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon vertaillessasi kulutusluottoja.

Miksi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Elämässä tulee aina silloin tällöin vastaan tilanteita, joissa rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Tilanteita voivat olla esim. Auton hajoaminen tai vaikkapa asunnon remontointi. Kun rahan tarve on vähän suurempi, niin sukulaisten tai ystävien vaivaaminen ei välttämättä ole hyvä asia.

Vakuudetonta lainaa saa tänä päivänä netistä monesta paikasta, mutta samat perussäännöt lainan saamiseen pätevät kuin normaalisti pankeissa. Vaikka vakuuksia ei tarvitakkaan, niin lainanantajat vaativat tottakai takeet maksukyvystä. Jos haluat hakea suurempaa pikalainaa, niin tavallisimpia vaatimuksia näiden isompien lainojen osalta ovat yli 25-vuoden ikä ja säännölliset palkkatulot. Myös luottotiedot tulee olla kunnossa, koska yritykset eivät myönnä lainaa luottotiedottomalle.

Tutustu lainan ehtoihin huolella

Emme voi korostaa tätä tarpeeksi. Kun positiivinen lainapäätös saapuu, niin luonnollisesti fiilis on hyvä ja rahat olisi hyvä saada tilille mahdollisimman nopeasti. Muista kuitenkin aina lukea lainan ehdot huolella läpi ennen sopimuksen tekemistä. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä takaisinmaksupäivänä. Kun nimi on paperissa, niin silloin on myöhäistä valittaa epäoikeudenmukaisista ehdoista.

Lopuksi

Tänä päivänä on suhteellisen helppoa saada vakuudetonta lainaa netistä hyvinkin nopealla aikataululla.Plussana tässä voidaan pitää myös sitä, että lainan hakuun ei tarvitse lähteä pankkiin asti, vaan prosessi onnistuu kokonaisuudessaan netin kautta. Vakuudeton laina on kätevä apu, jos tilapäinen rahanpuute yllättää ja rahaa on saatava nopeasti.

Tutustu myös sisarsivustomme lainaa ilman takaajia kirjoitukseen.