Mistä Halvin Pikavippi?

Lähes kaikki pikavippiyritykset luonnollisesti mainostavat itseään mahdollisimman kutsuvilla sloganeilla kuten, “markkinoiden halvin pikavippi” tai “meiltä saat Suomen edullisimman pikavipin”.

Jos 200 pikavippiyritystä mainostaa itseään yllä mainitulla tavalla, niin luonnollisesti voidaan todeta että ihan jokainen näistä yrityksistä ei pysty olemaan se halvin paikka ottaa pikavippiä. Mikä siis on oikeasti halvin pikavippi suomessa?

Ensinnäkin meidän täytyy todeta, että on hyvin vaikeaa löytää absoluuttisesti halvinta pikavippipaikkaa, koska eri yritykset tarjoavat paljon erikokoisia lainoja erikokoisilla koroilla ja kuluilla.

Teimme siis mittavan pikavippivertailun eri lainantarjoajien sivuilla ja keskiarvojen perusteella päädyimme siihen, että halvin pikavippejä tarjoava yritys tällä hetkellä on Monetti.fi.

Monetti.fi

Vuodesta 2005 Suomen vippimarkkinoilla toimineen Monetin vahvuus on se että se on aina hinnoitellut palvelunsa erittäin selkeästi ja täten vuosien saatossa voittanut kuluttajien luottamuksen puolelleen. Monetti ei myöskään esimerkiksi peri maksuja sille lähetetyistä tekstiviesteistä vaan ne sisältyvät palveluun.

Miksi Monetti sitten on halvin pikavippi? Suomalaiset ottavat pikavippiä keskimäärin noin 250 € kerralla, joten pidimme vertailumme pohjana 300 € pikalainoja. Alla viisi parhaiten sijoittunutta tässä kategoriassa, jos lasketaan 300 € lainasta kertyvät kulut lainanottajalle.

YritysLainakulut
Monetti59 €
Credit2463 €
Risicum69 €
Vippi.fi75 €
Ferratum75 €

 

Myös jos verrataan 100-400 € pikavippien todellisia vuosikorkoja, niin Monetti päätyy ykkössijalle jokaisessa lainaluokassa. Esimerkiksi jos otat 300 € pikavipin 30 vrk maksuajalla, niin Monetin todellinen vuosikorko tälle lainalle on 788,5 %, kun seuraavaksi alin korko on Credit24:llä 921,9 %.

Monetti tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta lainaa 50-1000 €, 14-90 vrk maksuajalla. Maksuaika riippuu lainan summasta. Maksuajat kahdesta viikosta kuukauteen voit valita lainoille 400 € asti ja tätä isommille lainoille voit saada maksuaikaa 90 pvä asti.

Monetilta saat lainaa jos olet 20 vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö. Tämän lisäksi sinulla ei saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintää ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, verkkopankkitunnukset, sekä oma matkapuhelinliittymä.

Uuuten asiakkaana voit hakea lainaa Monetilta 300 € asti. Vanhana asiakkaana lainanhakuoikeutesi kattavat kaikki lainat aina 1000 € asti. Monetti maksaa lainaa seuraavien pankkien tileille: Nordea, OP-Pohjola, Handelsbanken, Sampopankki, Säästöpankki, S-Pankki, Paikallisosuuspankki ja Ålandsbanken.

Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun tulee hakea sitä netin kautta verkkohakemuksella. Jatkossa voit käyttää myös tekstiviestiä kun olet saanut Monetin henkilökohtaisen PIN-koodin käyttöösi.

Monetin pikavippejä voit hakea milloin tahansa mutta niitä maksetaan ainoastaan lainapalvelun aukioloaikoina arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin klo 9-19.

Vastuullista luotonantoa

tarkoituksena on auttaa tilapäisessä rahan tarpeessa olevia ihmisiä – ei houkutella heitä velkavankeuteen. Monetin ja asiakkaan välinen suhde perustuu keskinäiseen luottamukseen.

Näin kerrotaan Monetin nettisivuilla ja yritys onkin halunnut luoda ohjeistuksen siitä, mitä vastuullinen luotonanto on. Menestyvän pikavippiyrityksen onnistuminen liiketoiminnassaan on hyvin pitkälle riippuvainen asiakkaiden takaisinmaksukyvystä, joten luotonannon pitää aina perustua asiakkaan ja yrityksen keskinäiseen luottamukseen.

Pikavippi-info.fi suosittelee ehdottomasti Monettia kaikille pikavippiä tarvitseville. Monetti on vertailumme pohjalta Suomen ylivoimaisesti halvin pikavippi.

==> HAE MONETTI LAINAA <==