Pikavippi Pankkitunnuksilla

Home  ›  Tietoa Pikavipeistä  ›  Pikavippi Pankkitunnuksilla
Pikavippi Pankkitunnuksilla

Tänä päivänä pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla onnistuu lähes jokaisen lainantarjoajan nettisivujen kautta.

Pikavippiä haettaessa pankkitunnuksien käyttö on kätevää, ja kaiken lisäksi halvempaa kuin tekstiviestillä lainan haku.

Et myöskään välttämättä tarvitse omissa nimissäsi olevaa matkapuhelinliittymää kun haet pikavippiä pankkitunnuksilla, vaan yleensä pelkkä prepaid liittymä riittää.

Ennen vipin hakemista kannattaa kuitenkin varmistaa että haet lainaa turvallisen ja luotettavan yrityksen kautta. Suosittelemme seuraavia pikavippiyrityksiä, jos olet nopean lainan tarpeessa:

YritysHae Lainaa
Vivus.fiHae Lainaa
RisicumHae Lainaa
MonettiHae Lainaa

 

Onko pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla turvallista?

Vastaus on että kyllä on, jos haet lainaa esim. yllä mainittujen yritysten nettisivuilla. Pankkitunnuksilla tapahtuva varmentaminen on tänä päivänä yleisesti käytössä Suomessa ja se on helppo ja turvallinen tapa hakea pikavippiä. Tämän menetelmän ansiosta lainan myöntäjä voi mm. varmistua siitä, että vippi maksetaan oikealle tilille.

Netin käyttö on tänä päivänä lähes kaikille ihmisille niin tuttua, että myöskin tunnistautuminen pankkitunnuksien avulla onnistuu. Jos et vielä ole nettiajassa, niin aina on myös mahdollista hakea pikavippiä tekstiviestillä.

Kun olet tunnistautunut lainanmyöntäjän järjestelmiin, niin yleensä saat tämän jälkeen henkilökohtaisen PIN-koodin puhelimeesi pikavippihakemuksia varten. Jatkossa siis tarvitset ainoastaan tämän PIN-koodin hakiessasi lainaa uudestaan saman yrityksen kautta.

Normaalisti saat rahat tilillesi hetkessä kun haet pikavippiä pankkitunnuksilla. Varmista kuitenkin, että lainantarjoaja mainitsee nettisivuillaan sinun pankkisi, jos tarvitset vipin tilillesi välittömästi.