Mikä On Paras Paikka Ottaa Pikavippi Ilman Puhelinta?

Home  ›  Vertaile Pikavippejä  ›  Mikä On Paras Paikka Ottaa Pikavippi Ilman Puhelinta?
Mikä On Paras Paikka Ottaa Pikavippi Ilman Puhelinta?

Yllättävän monella ihmisellä on vielä tänäkin päivänä luulo että ainoa tapa hakea pikavippiä on puhelimella ja sen hienolla tekstiviestiominaisuudella.

Totuus on kuitenkin että lähestulkoon kaikki varteenotettavat yritykset tarjoavat tänä päivänä mahdollisuuden pikavipin hakuun nettisivujensa kautta.

Ei siis muuta kun näyttöpäätteen ääreen ja täyttämään ilmaisia nettihakemuksia. Alle olemme listanneet mielestämme parhaat paikat ottaa pikavippi ilman puhelinta.

Risicum

Risicum Oyj on ehdottomasti yksi luotettavimmista ja tunnetuimmista lainantarjoajista Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja se tarjoaa lainaa nopeasti ja turvallisesti 50-1000 Eurolla. Lainapäätöksen saat heti ja rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikana klo 7-23. Risicumilta voit hakea lainaa jos olet 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Palvelun turvallisuus on taattu verkkotunnistautumisella ja suojatulla yhteydellä. Liity siis yli 200 000 Suomalaisen joukkoon ja hae pikalainaa Risicumilta.

==>HAE RISICUM LAINAA<==

Monetti

Monetti lainaa voit saada jos olet yli 20-vuotias vastuuntuntoinen henkilö, sinulla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi sinulta pitää löytyä henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset, sekä sähköpostiosoite. Monetillta saat ensimmäistä kertaa asioidessasi lainaa 100-300 € 14 tai 30 päivän maksuajalla. 300 € pikavipin voit ottaa myös 60 tai 90 päivän maksuajalla. Jos maksat vipin takaisin ajallaan, niin voit hakea jatkossa suurempia lainoja Monetilta.

==>HAE MONETTI LAINAA<==

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi:n omistaa ja lainan tarjoaa Suomalaisten omistama OPR-vakuutus Oy. Pikavippiä on mahdollista saada 50-1000 € tarpeen mukaan. Pikavippi.fi tarjoaa myös monipuolisia 400-2500 € kulutusluottoja suurempaan rahantarpeeseen. Yritys on ollut toiminnassa jo yli viisi vuotta ja on tarjonnut jo yli miljoona erilaista lainaratkaisuja yli 200 000 Suomalaiselle. Yritys takaa kaikille asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja sen tavoitteena on olla Suomen luotetuin pikavippejä tarjoava yritys.

==>HAE PIKAVIPPI.FI LAINAA<==

Verkkohakemuksen Hyödyt

Ensimmäinen selkeä hyöty lainaa netistä hakiessa on se että se on täysin ilmaista. Säästyt siis tekstiviestikustannuksilta ja lainapäätös tulee aivan yhtä nopeasti kuin puhelimen välityksellä. Lainapäätös tulee yleensä tekstiviestillä tai sähköpostilla ja rahat siirtyvät tilillesi minuuteissa.

Verkkohakemuksissa on samat ehdot kuin tekstiviestillä haettaessa. Pikalainaa on mahdollisuus saada jos olet yli 18-vuotias ja sinulta ei löydy tililtäsi maksuhäiriömerkintää. Verkosta haettu laina on myös siinä mielessä hyvä että se ei ole mitenkään riippuvainen matkapuhelinoperaattoreista ja niiden vioista. Lainahakemus saapuu aina palveluntarjoajan käsiteltäväksi nopeasti.

Onko Verkkohakemus Turvallinen?

Verkkohakemus on erittäin turvallinen tapa hakea pikavippiä. Tulee kuitenkin muistaa että markkinoilla pyörii jos jonkinmoista yrittäjää, joten seuraavat asiat on hyvä tarkistaa ennen lainan hakemista.

Tarkista että lainanantajan nettisvuilla on jonkinlainen merkintä siitä että palvelun turvallisuus on taattu pankkitunnistautumisella ja suojatulla yhteydellä. Esimerkkinä turvallisesta sivusta vaikkapa Risicum.fi ja sieltä löytyvä VeriSign Secured sertifikaatti

Kaikki yllä mainitut yritykset ovat ehdottoman luotettavia toimijoita. Joten jos haluat ottaa pikavipin ilman puhelinta ja tekstiviestiä, niin suosittelemme ehdottomasti käyttämään näiden yritysten palveluja.