Uudet Pikavipit

Listaamme tällä sivulla kaikki markkinoiden parhaat, luotettavimmat ja edullisimmat uudet pikavipit. Pidämme listan mahdollisimman lyhyenä helpottaaksemme valintaasi.

Pikavippiyrityksiä syntyy Suomessa kuin sieniä sateella ja on järkevää hieman tutkia näiden yritysten taustoja ennen vipin ottamista.

Alta löydät tutkimustemme perusteella kaikista luotettavimmat ja edullisimmat uusia pikavippejä tarjoavat yritykset. Päivitämme listaa sitä mukaan kun uusia vippiyrityksiä ilmestyy markkinoille.

Uudet Pikavipit

Vippiluotto

Vippiluotto tarjoaa pikavippejä yli 20-vuotiaille raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille Suomen kansalaisille. Kaikki vipit saat ilman vakuuksia.

Maksuaikaa vipeille saat 30-120 päivää riippuen lainan määrästä.Ensimmäinen laina alle 23-vuotiaille on korkeintaan 200 euroa. Jos olet yli 23-vuotias, niin voit saada ensilainaa jopa 600 euroa.

Vippiä voit hakea joko tekstiviestillä tai online lomakkeen kautta. Rahat saat tilillesi muutamassa minuutissa, jos sinulla on tili jossain seuraavista pankeista: Sampo, Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, Aktia tai Handelsbanken.

==> HAE Vippiluotto Lainaa <==

Reissuvippi

Reissuvippi on luotettava, turvallinen ja kotimainen pikaluoton tarjoaja. Vippiä on mahdollista hakea 20-1000 € ja ikäraja Reissuvipin lainoihin on 20-vuotta. Maksuajan lainalle voit valita väliltä 15-90 vuorokautta riippuen vipin summasta.

Reissuvipin hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Päätöksen vipin myöntämisestä saat välittömästi palvelun aukioloaikoina ma-su klo 7-23. Hakemuksia tietenkin vastaanotetaan myös muina kellonaikoina.

Kaikki Reissuvipin lainat ovat vakuudettomia ja niihin ei tarvitse takaajia

==> HAE Reissuvippi Lainaa <==

Miksi Hakea Vippiä Uudesta Paikasta?

Yleensä uutta vippipaikkaa etsitään kun pikavipin saaminen edellisistä paikoista on epäonnistunut. Yleensä syynä vippihakemuksen hylkäämiseen on se että luottotiedot on menetetty tai sitten olet joutunut kyseisen yrityksen sulkulistalle maksamattomien vippien takia.

Jos luottotietosi ovat kunnossa niin käytännössä sinulla on hyvät mahdollisuudet saada kuitenkin vippiä uudesta yrityksestä. Edellyttäen että tämä firma ei käytä samaa sulkulistaa edellisen yrityksen kanssa. Jos sinulla taas on luottotiedoissa merkintä, niin suosittelen lukemaan lainaa ilman luottotietoja artikkelini.

Jos et siis saa vippiä jostain tietystä paikasta, niin ota huomioon seuraavat asiat kun haet uutta pikavippiä:

  • Hae lainaa paikasta, joka ei kuulu samaan yritykseen kuin edellinen pikavippiyritys.
  • Älä koskaan hae lainaa sivustolta, mistä ei käy ilmi luottoa myöntävän yrityksen nimi. Näitä sivustoja on yllättävän paljon netissä tänä päivänä.
  • Pysri etsimään yritys, josta pikavipin hakeminen on maksutonta. Maksullisia tekstiviestillä myönnettäviä vippejä kannattaa välttää. Hae siis lainaa aina verkkohakemuksella koska tekstiviesteihin menee aina rahaa. Tässä piilee myös pieni huijaamiseksi tulemisen mahdollisuus.

Jos mahdollista, niin pyri aina maksamaan edelliset vippisi takaisin ennen uuden hakemista. Jos olet kuitenkin joutunut “pikavippikierteeseen”, niin tällöin kannattaa harkita isompaa lainaa kerralla ja maksaa sillä pienemmät pois. Tämä on kätevää siitä syystä, että isommissa lainoissa korot ovat yleensä huomattavasti alhaisemmat.